Λίγα λόγια για την Αλίνα

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στα εννέα δημιουργώντας αυτοσχέδια αυτοκόλλητα και ζωγραφίζοντας εργασίες συμμαθητών, με αντάλλαγμα γόμες και μολυβάκια. Αναγκάστηκε ωστόσο να εγκαταλείψει τις δραστηριότητές της όταν ανακαλύφθηκε από τη μαμά της και υποχρεώθηκε να επιστρέψει τα κέρδη της μέχρι τελευταίας ξύστρας.

Μην έχοντας ησυχία, πέρασε από το χώρο της διαφήμισης και του marketing χωρίς όμως να ξεχάσει την αγάπη της για τη δημιουργικότητα: έπιπλα, ζωγραφική, αγγειοπλαστική, κεραμική, πορσελάνη, αργυροχρυσοχοΐα, κοσμήματα, λαμπάδες, σαγιονάρες. Σταματημό δεν είχε.

Και μετά γνωρίστηκε με τη ζαχαρόπαστα και τη ζαχαροπλαστική και αυτό ήταν. Ακολούθησαν ατέλειωτες ώρες μαθητείας, εκπαίδευσης, διαβάσματος και εξάσκησης. Το αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν πολλές (πολλές όμως) τούρτες, η (συν)ίδρυση καταστήματος τουρτών ζαχαρόπαστας στο Χαλάνδρι, η διοργάνωση σεμιναρίων και εκδηλώσεων, η εξερεύνηση συνταγών για γλυκά χωρίς ζάχαρη, ο συνεχής εμπλουτισμός των αγαπημένων συνταγών με νέες.

Όμως η Αλίνα παρέμεινε Αλίνα· συνέχισε να μην έχει ησυχία κι έτσι φτάσαμε στο cake me. Τον χώρο όπου επιμελείται θεότρελες τούρτες, ικανοποιεί την ανάγκη για γλυκό όσων αναζητούν σπιτικές γεύσεις, ετοιμάζει candy bar πετυχημένων εκδηλώσεων, γνωρίζει και σε άλλους τον μαγικό κόσμο της ζαχαροτεχνίας και των γλυκών μέσα από σεμινάρια, και προσφέρει θρεπτική τροφή μέσα από γλυκές γεύσεις σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την διατροφή τους.

Ψάξτε στο cakeme